Gunn-Rita Dahle Flesjå

Kjent som «Jernkvinnen» og rangert som tidenes beste terrengsyklist, er Gunn-Rita Dahle Flesjå en av de beste innen sin gren som olympisk mester og har vunnet verdensmesterskap hele 10 ganger. Hun har tatt gull 20 ganger i internasjonal sammenheng, og den siste tok hun i år i en alder av 45. I tillegg til dette vant hun verdenscupen i år for 30. gang, noe som regnes som en uslåelig verdensrekord. Dette om hun ikke skulle vinne igjen. Hun har i tillegg også mottatt flere ærespriser opp gjennom årene.

«En av de viktigste samarbeids partnerene jeg har hatt opp gjennom årene er Health Optimizing. På klinikken deres har de ledende teknologi innen omfattende helsevurderinger og behandlinger for å optimere helse og ytelsesevne. Ved å jevnlig gjennomføre helseundersøkelser på klinikken vet jeg til en hver tid hva jeg må jobbe med for å forbedre egen helse og prestasjoner innen sporten. Health Optimizing har gitt meg tilgang til de seneste teknologiene, produkter og veiledning innen ernæring, for å hele tiden kunne være på topp innen terrengsykling. Når jeg har skadet meg under sykling eller på annen måte hatt et uhell, har Health Optimizing hjulpet meg tilbake på beina raskt og effektivt.

Jeg vil absolutt anbefale alle og ta en helhetlig helsesjekk hos Health Optimizing minst en gang i året.

 Jeg er en ivrig bruker av klinikkens Sports Optimizing- pakke. Dette tilbudet er, og har vært, en viktig del av min hverdag for å fremme mine egne prestasjoner. Dette anbefales til alle med høye ambisjoner innen idrett generelt»

Nikolas K. Skouen

Kjent som Norges beste og mest seriøse basketballspiller, har Nikolas spilt på det høyeste college-nivået i USA og spilt profesjonelt på de høyeste nivåene i Norge (høyeste poengsum og ble tildelt prisen som All Star), Tyskland og Spania. Han har ved hjelp av Health Optimization tatt sikte på å bli en av de beste basketspillerene i verden og spiller for tiden profesjonelt i den slovakiske toppligaen.

«Health Optimization er en veldig viktig partner for meg i mine kontinuerlige bestrebelser for å oppnå topp ytelse og bli den beste spilleren jeg kan. Klinikken hjelper meg med å forhindre skader og får meg raskere tilbake på bena når jeg har blitt syk eller skadet.Jeg bruker også sportsoptimaliserings pakken daglig. Det gir meg bedre prestasjoner og raskere restitusjon, slik at jeg kan trene mer og bli en bedre utøver. Jeg sover også mye bedre og er mye mindre syk enn jeg pleide å være før jeg begynte med sportsoptimaliserings pakken. Totalt sett har jeg blitt en mye bedre spiller etter at jeg begynte å bruke Health Optimizating-klinikken og deres sportsoptimaliserings pakke. ”

 

Ståle Steen Saethre

Profesjonell Norsk fotballspiller som for tiden spiller for Ålesund i Elitedivisjonen

» Siden jeg startet å gå til Health Optimizing, har jeg hatt en betydelig forbedring av min generelle livskvalitet og helse. Både til hverdags og som fotballspiller har jeg vært mindre syk og fått mindre skader. Jeg blir fortsatt utsatt for akutte skader på banen, hvor jeg for eksempel i fjor brakk den ene stortåa under en kamp midt i sesongen og Health Optimizing-klinikken fikk meg på bena igjen på rekordtid slik at jeg kunne spille neste kamp etter 5 dager. Ved en senere anledning brakk jeg håndleddet, og klinikken helbredet det på 12 dager slik at jeg kunne komme raskere tilbake, og avslutte sesongen som toppskårer for laget. Health Optimizing klinikken har også gitt meg livsstilscoaching på høyere nivå. Dette har omfattet blant annet råd vedrørende ernæring, som igjen har gitt meg forbedret energi, fjernet betennelser i kroppen og generelt gitt meg en bedre livskvalitet.

Som toppidrettsutøver bruker jeg sportsoptimaliserings pakken hver dag for å få økt og mer stabilt energinivå og alkalisk balanse i kroppen. Jeg opplever også mindre smerter i ledd og muskler samt en raskere restitusjon, spesielt etter tyngre trening og kamper. Generelt sett har jeg opplevd færre negative effekter fra trening og kamper, og en kontinuerlig forbedret ytelse etter at jeg begynte å bruke sportsoptimaliserings pakken. ”

Turid Salbu

Norsk Skiskytter

«Jeg føler meg i mye bedre form enn noen gang. Sportsoptimaliserings pakken har gitt meg mer energi, bedre treningseffekt, bedre rehabilitering og bedre søvn.”

Like etter at hun ble norgesmester i skiskyting utviklet Turid Salbu ME/ kronisk utmattelse og ble mer eller mindre kontinuerlig sengeliggende i 3 år og var inn og ut av forskjellige sykehus og klinikker i Norge og i utlandet. Legene fortalte henne at hun aldri ville være i stand til å gå på ski igjen.

Dette var før hun endelig kom til Health Optimizing klinikken i Bergen for helsevurdering, behandling og livsstilscoaching. Allerede etter den første måneden begynte energien å gradvis komme tilbake slik at hun igjen kunne begynne å jobbe og trene. Forbedringene fortsatte gradvis, og etter 3 måneder var hun helt frisk. Frem til den dag i dag har Health Optimizing hjulpet henne med å styrke og optimalisere prestasjonene hennes .

Ingemar Backman

Svensk profesjonell snowboard utøver og verdensrekordholder

«I løpet av min 26 år lange snowboard karriere har jeg pådratt meg opptil flere skader. Den siste og mest alvorlige var for 1½ år siden etter et snowboard hopp. Jeg prøvde nesten alt. Leger, kiropraktorer og andre praktiserende innen feltet, uten noen forbedring.

Jeg trodde at jeg aldri ville kunne stå snowboard igjen uten smerter. Dette var før en venn anbefalte meg å gå til Health Optimizing – “Lundborgkliniken”. De gjorde en innledende helsevurdering, identifiserte årsakene og behandlet meg deretter med forskjellig type teknologier. Etter en uke ble ryggen mye bedre og smertene forsvant. Takket være Health Optimizing klinikken kan jeg nå stå på snowboard igjen. ”

© Copyright Health Optimizing