For å oppfylle og oppnå våre ambisøse mål(remove,) inviterer vi spesialister som deler vår misjon, er villige til å kontinuerlig lære og forbedre seg, og som har en proaktiv innstilling til livet

HEALTH OPTIMIZING ÅPNER NY KLINIKK PÅ STABEKK OG SØKER NYE MEDARBEIDERE

Vi ser etter positive og entusiastiske medarbeidere med engasjement, stå-på vilje og tro på fremtiden for å skape en bedre folkehelse! Vi ser etter både hel/deltidsstillinger innen:

  • Sykepleier
  • Terapeut
  • Massør/Fysioterapeut el.l.
  • Holistisk tannlege
  • Resepsjonist/Kontorassistent

Om oss:

Health Optimizing er en internasjonal klinikkfranchise som er representert på alle kontinent. Health Optimizing klinikkene arbeider etter en unik og altomfattende metodikk. Vi har tverrfaglig ekspertise, og vi bruker det nyeste og beste av teknologier fra hele verden. Vi leter etter de underliggende årsakene til våre klienters symptomer og helseutfordringer. Vi gjør grundige helseundersøkelser med høyteknologiske medisinske systemer. Istedenfor å dempe symptomer, gjør vi behandling med en kombinasjon av ulike innovative teknologier for å stimulere kroppens egne selvregulerende mekanismer til å løse årsakene til helseproblemer. I tillegg gir vi spesifikk livsstilsveiledning ihht undersøkelsene. Fordi vi har fantastiske teknologier og gjør alt for å hjelpe våre klienter best mulig, har vi ventelister uten å ha markedsført klinikkene. Se forskjellen på oss og andre klinikker på www.healthoptimizing.com.

Vi leter etter medarbeidere som er positive, fleksible, dynamiske og har gode sosiale ferdigheter. Du må ha et progressivt sinn og en innovativ måte å tenke på. Du må være kjent med datamaskiner og ønske å være en nøkkelperson i den videre utviklingen av virksomheten, og jobbe i et dynamisk og hektisk miljø. Det er viktig å jobbe godt sammen i team for å få best mulig resultater for klientene. Ved alle ansettelser legges det stor vekt på personlighet, kunnskap og læringsevne, og vi verdsetter optimisme, godt humør og et positivt sinnelag.

DINE OPPGAVER:

Sykepleier / Terapeut:

Vi forventer at du skal se på hele mennesket i forbindelse med sykdom, kosthold og ernæring. Du vil arbeide med våre teknologier i direkte møter med våre kunder. Du må være fleksibel og i stand til å hjelpe til der det trengs. Du vil utøve både helseanalyser og behandlinger. Det legges vekt på medisinsk bakgrunn og en sterk interesse for ernæring og hele mennesket.

Massør/Fysioterapeut el.l.:

Du skal primært utøve kuldemassasje med den nye revolusjonerende teknologien Cryo 21 (opplæring vil bli gitt) som gir veldig gode resultater ved fettfjerning, oppstramming, skaderehabilitering mm. I tillegg utøve annen type massasje og behandlinger etter behov. For øvrig være en ressursperson i vår nye satsing mot toppidrettsmiljøet.

Holistisk tannlege:

Vi ønsker å komme i kontakt med en holistisk tannlege som er interessert i hele mennesket og sammenhengen mellom tannhelse og andre helsefaktorer i kroppen. Vi er åpen for å diskutere ulike tilknytningsformer fra ansettelse til leie av rom (og deling av fellestjenster).

Resepsjonist/Kontorassistent:

Du skal være selskapets ansikt utad. Du må være i stand til raskt å kunne tilpasse deg ulike situasjoner som kan oppstå i forbindelse med å arbeide med mennesker. Motta kunder, svare på telefonen, svare på mail, gjøre bestillinger, administrere kontanter, være bindeledd inn mot regnskapskontoret og hjelpe til med enkle behandlinger er deler av det som inngår i arbeidet. Kompetanse innen design og layout av nyhetsbrev, informasjonsmateriale av ulike slag mm. vil være et stort pluss. Fint om du også har noen form for helsebakgrunn.

Profil i forhold til alle stillinger:

Det legges stor vekt på personlig egnethet og et positivt og progressivt sinnelag.

Vi ønsker å komme i kontakt med kandidater for både hel- og deltidsstillinger og studenter som kan tenke seg litt yrkespraksis ved siden av studiene.

Søknaden sendes til:

oslo@healthoptimizing.com
Merk henvendelsen med stillingen du søker. Frist: Snarest mulig.

© Copyright Health Optimizing